dimarts, 1 d’abril del 2014

BOTIGA JO TAMBÉ SÓC AL·LÈRGIC

www.jotambesocallergic.cat
JO: Estic molt content perquè els meus pares han obert una botiga de menjar per al·lèrgics i puc triar moltes coses sense llet boníssimes!!!

LA MEVA MARE: Doncs si, hem obert una botiga d'alimentació específica per al·lèrgics i intolerants alimentaris, on es poden trobar aliments sense gluten, sense llet, sense lactosa, sense ou, sense fruits secs, sense soja, sense sulfits, sense glutamat.... ordenats a les estanteries segons els al·lèrgens.

EL MEU PARE: Sempre havíem pensat que anar de punta a punta de Barcelona per poder trobar totes les coses que ens feien falta pel Pau era un gran inconvenient i hem cregut que obrir una botiga on poder comprar quasi tot el que fa falta per un al·lèrgic o un intolerant seria de gran ajuda logística per a tots aquells que estan en la mateixa situació que nosaltres.


LA MEVA MARE: A la botiga hi podreu trobar pastissos, galetes, pa, llet, iogurts, margarines, formatges, croquetes, fuet, pernil dolç..... "sense"

EL MEU PARE: I també un racó ecològic amb productes vegetarians i vegans per completar la compra.

LA MEVA MARE: La podreu trobar al c/Vilamarí, 26 de Barcelona. Esperem que no només sigui una botiga on comprar el que ens fa falta sinó que gràcies al vostres suggeriments i a la nostra dedicació es converteixi en un lloc de trobada per a tots els al·lèrgics i intolerants.

EL MEU PARE: La web de la botiga és www.jotambesocallergic.cat i properament també disposarem de botiga on-line