dimarts, 30 de setembre del 2014

MAMA, EM PICA!

http://jotambesocallergic.cat/opencart/complements-per-a-allergics/llibres/mama-em-pica-manual-de-supervivencia-per-a-pares-novells-en-allergies-i-intolerancies-als-aliments.html
CLICA AQUÍ SI VOLS COMPRAR EL LLIBRE

JO: Això és el que li dic a la meva mare quan algun aliment em fa al·lèrgia perquè el primer que noto és que em pica la gola, i aquesta és la frase que ha utilitzat per titular el llibre que ha escrit.

LA MEVA MARE: Suposo que ho he fet perquè és la frase més temuda a casa, ja que darrera d'ella venen les corredisses. Si la reacció és lleu, les presses seran per preparar un altre dinar, però si la cosa empitjora, seran per anar al hospital.

EL MEU PARE: El cas és que ens va semblar un títol que resumeix de forma divertida les nostres experiències. 

LA MEVA MARE: Hem escrit aquest llibre per aportar una mica d'ajuda a les persones que acaben de descobrir que són al·lèrgiques alimentàries, sobretot pels pares de nens recentment diagnosticats que se senten molt perduts. Hi podreu llegir el relat dels nostres quinze anys d'experiències al·lèrgiques però també hi trobareu força informació teòrica i pràctica per estar més assabentats sobre el tema i poder sobreviure als primers anys del vostre petit al·lèrgic alimentari sabent que no sou els únics i que per tant no esteu sols. Esperem que us sigui útil!

JO: I que us agradi!!!

dissabte, 13 de setembre del 2014

CROISSANTS SENSE LLET I SENSE OU


JO: M'he menjat el meu primer croissant de pastisseria!!!! Què bo!!!

LA MEVA MARE: Hem estat a Alacant i hem trobat una pastisseria/cafeteria, on tot s'elabora amb llets i margarines vegetals i sense ou, o sigui apte per a vegans i per a al·lèrgics a la llet i l'ou. Es diu "Tres semillas" . A més no utilitzen ni conservants ni millorants químics. I per si fos poc, el servei és excepcional, simpàtics i molt amables. Jo em vaig cruspir una empanada de carbassó i olives negres, i una mousse de fresa de postres.

JO: Doncs jo vaig dinar un suc de pastanaga amb remolatxa i llimona, una coca d'espinacs amb tomàquets secs i un croissant de postres. Quin luxe!!