dimarts, 15 de juliol del 2014

NOSTRUM: El menjar de la mare d'un nen al·lèrgic als aliments, per emportar?




JO: La setmana passada em van prohibir l'entrada a la botiga del Nostrum del carrer Tres Creus de Sabadell. Els meus companys hi dinaven i jo volia asseure'm amb ells però com que em duia el menjar de casa no em van deixar. Tot i que els hi vaig explicar que era al·lèrgic a molts aliments em van fer marxar...

EL MEU PARE: Us ho podeu creure? Tota la setmana sense deixar-lo entrar!! Ell els hi va explicar que era al·lèrgic i que no podia consumir res de la seva botiga, excepte la beguda, i tot i així no el van deixar asseure's amb els col·legues!!

LA MEVA MARE: El primer dia ja vaig trucar a la central de Nostrum per queixar-me i les secretaries que em van atendre varen ser molt amables, em van demanar disculpes, però em van dir que em trucaria, no se qui, i no va ser així. QUATRE dies. Finalment el divendres em vaig tornar a queixar i per fi em va trucar una persona de Recursos Humans, es veu que jo havia picat aquesta extensió, i em va dir que no era cosa d'ell, que el tema d'admissions era cosa de Marketing i Publicitat. Jo li vaig respondre que em semblava poc Humà i poc Publicitari que no deixessin entrar al seu local a un noi al·lèrgic als aliments perquè es porta el seu propi menjar. Un menjar fet per la seva mare, una frase que ells fan servir en els seus cartells, però és clar, que no està pensada pels al·lèrgics... Afortunadament ells també tenen mares que preparen menjar per emportar.

EL MEU PARE: Aquesta cadena denota un desconeixement profund de les al·lèrgies alimentaries i una gran falta de sensibilitat...

LA MEVA MARE: I tant!! D'entrada aquesta persona em deia que ells no hi tenien res a veure, que era cosa de les franquícies... però ells hi posen el nom no? Per altra banda em volia convèncer de que en els seus preparats hi figuren tots els ingredients i els possibles al·lèrgens i que alguna cosa podria prendre. Això també li van dir al Pau a Sabadell... No saben que existeix el risc de contaminació? Em garanteixen que en el moment de la preparació segueixen tot un seguit de normes perquè això no passi? No saben el risc que això comporta? Va haver de reconèixer que no ho podia garantir.

EL MEU PARE: A la seva web hi figura el següent text: 

"AL·LÈRGENS: S'indiquen en el llistat d'ingredients, però degut al procés artesanal d'elaboració els nostres plats poden contenir traces de qualsevol al·lèrgen"

LA MEVA MARE: Penso que és un mal servei fer passar aquesta situació incomoda a qualsevol persona al·lèrgica que vulgui estar una estona amb amics, però si a més estem parlant d'un adolescent al qual tot això li pot reportar algun problema de relació, aleshores ja és IMMORAL.

4 comentaris:

  1. Es una vergüenza que no hayan sido capaces de dar una solución!!! Espero que se difunda bastante!!!

    ResponElimina
  2. Ostres! Quin greu... Realment no hi ha dret que facin una cosa aixi! Espero que sigui puntual
    Ànims!

    ResponElimina
  3. Els companys haurien d'haver-se aixecat i marxar

    ResponElimina
  4. Nosotros también tuvimos problemas con mi hijo celiaco.
    Insistían que él podía consumir muchos de sus productos, según los ingredientes.
    Y cuando les comentamos lo que indican sus productos de "AL·LÈRGENS: S'indiquen en el llistat d'ingredients, però degut al procés artesanal d'elaboració els nostres plats poden contenir traces de qualsevol al·lèrgen", insistían que eso no era problema.
    Incluso nos dijeron que algún familiar suyo, celiaco, consumia sus productos, y nunca le había pasado nada.
    Madre mia, que miedo, cuan peligrosa es la ignorancia.

    Creo que haré un escrito a la asociación de celiacos, para poner en su conocimiento lo que hacen en este establecimiento…
    Es peligroso para la salud de algunas personas que se confíen…

    ResponElimina