dijous, 24 de gener del 2013

HAMBURGUESA DE PORC

JO: Només he entrat un cop al Mcdonalds i va ser per a la celebració d'un aniversari. Vaig menjar patates fregides, de la resta, ja sabeu, res de res!!

LA MEVA MARE: Alguns divendres, sopem "fast food" casolà, mentre veiem la sèrie "Big Bang". Per descomptat l'hamburguesa no és de vedella, és de porc i el pa no porta llet com tots els pans d'hamburguesa del mercat. Nosaltres fem servir el BURGUER de PROCELI que no té llet, ni lactosa, ni gluten, ni soia, ni fruits secs ni sèsam.

EL MEU PARE:  Us explico com faig l'hamburguesa: Comprem carn de porc,  pot ser filet de llom o tall rodó sencer i el piquem. Nosaltres ho fem amb la thermomix però pot fer-se amb picadora (Tant elèctrica com manual). També hi han batedores que tenen un utensili especial per a picar la carn. Un cop picada afegim sal, pebre negre, pebre vermell dolç, all en pols i herbetes al gust (provençals i/o orenga), ho barregem be, donem la forma de les hamburgueses i les deixem reposar a la nevera. En el moment de fer l’àpat posem les hamburgueses a la planxa amb una mica d’oli i quan estan ben fetes i dintre del pa, les fiquem 10 segons al microones a la màxima potència perquè el pa estigui cruixent i ja ens les podem menjar amb mostassa i quetxup o amb enciam i tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada