dijous, 2 de setembre del 2010

LLET DE VACA?

JO: Ja s'ha acabat anar a la piscina... m'ho passo molt bé a l'aigua!!
LA MEVA MARE: Ja s'han acabat les vacances... passen tan de pressa... Hem tingut un estiu tranquil en tots els aspectes, sobretot en el de l'al.lèrgia. Només un parell de vegades en que hem comprat el pernil salat en botigues en les quals el tallen a màquina, i encara que els hem demanat que la netegessin i ho han fet, el resultat han estat picors a la gola. Com que no hi ha conscienciació del perill que suposen les al·lèrgies, a la màquina, ja sabeu, es tallen els embotits, els formatges i el pernil, uns darrere dels altres!!
EL MEU PARE: Una cosa que ens ha cridat l'atenció aquest estiu és la conversa que vam tenir amb els pares d'una nena també al.lèrgica als aliments.
LA MEVA MARE: Sí, és veritat!! Tenen dues nenes, la gran al.lèrgica i la petita no. La gran, igual que el Pau no ha pres mai llet de vaca. Tots dos estan ben sans i tots dos han pres sempre llet de soia. Doncs bé, la mare també volia donar-li llet de soia a la petita, per dos motius, un pel bé que li ha funcionat aquesta llet amb la gran i dos per evitar-li accidents. Doncs el pediatra i fins i tot el metge especialista en al.lergia li aconsellen que no ho faci, que és millor donar-li llet de vaca pel seu creixement!!!
EL MEU PARE: Nosaltres no som molt alts, jo faig 1,70m i la meva dona 1,63m. A la classe del Pau, a part de 2 nens altíssims, de la resta el Pau estaría en la mitja-alta
LA MEVA MARE: No ho entenc. Perquè aquesta insistència de la medicina tradicional amb la llet de vaca? I si a més tenim en compte que actualment la majoria de vaques ja no pasturen, l'únic que aconseguim és donar-los mes farines de la que necessiten, amb el que representa d'increment de greixos. Llegiu-vos aquest llibre i podreu descobrir el molt que hem de vigilar la nostra alimentació i la dels nostres fills!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada