dijous, 3 de juny de 2010

MACARRONS DE SUPERVIVÈNCIA

JO: M'agraden molt els macarrons de la meva mare!!!
LA MEVA MARE: Si seguiu el bloc sabreu que lo meu no és la cuina. A casa el cuiner és el pare de la criatura, jo només faig cuina de supervivència. Però és clar, amb un nen al.lèrgic als aliments, això és molt difícil doncs aquelles coses que es poden fer ràpides quan arribes tard a casa i el nen té gana, tu no les pots fer perquè el seu organisme no les admet. Com fer una truiteta o un ou ferrat que es fa en un moment, o menjar-se un “biquini” pel camí, o fer uns macarrons amb salsa de tomàquet de pot perquè fer la salsa amb tomàquet natural porta més temps. Doncs ara he trobat una conserva de tomàquet fregit que el Pau pot menjar i que està en els supermercats normals perquè és de la Gallina Blanca. No porta additius ni conservants. I tampoc gluten. Així és que en tinc sempre a casa i ho faig servir en moments de “vida o mort”. Si anem amb temps continuem fent la salsa de tomàquet a mà, perquè tot i que aquesta que us comento queda bastant bona no hi ha res com els ingredients naturals ja sigui per al paladar o bé per a la salut.

1 comentari:

  1. Miraré els ingredients per veure si per mi són permesos. Moltes gràcies per comparitr la info.

    ResponElimina