Aquest bloc el faig juntament amb els meus pares per parlar de les coses que m’han passat amb les meves al·lèrgies alimentàries, de les que em passen i de les que espero no em passin. Nosaltres no pretenem ser ni metges, ni cuiners. Només volem explicar les nostres vivències que potser puguin ajudar a famílies que acaben de descobrir que els seus fills són al·lèrgics.
dimarts, 16 de novembre del 2010
SUBSTITUTS DE L'OU A LA CUINA
LA MEVA MARE: Nosaltres sempre fem servir el suc de taronja, però voltant per la xarxa n'he descobert d'altres com les llavors de lli mòltes, la farina de cigró, farina de blat de moro, el platan i la llet de vaca o de soja. Si voleu més informació cliqueu aquí
Etiquetes de comentaris:
al.lèrgia aliments,
Consells,
substituts de l'ou
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada